A close-up look at one of the veranda's from SuperVeranda.

4 januari 2021

Maak sfeervolle ruimtes in uw tuin met GardenHouses

Een volledig nieuw concept van SuperVeranda zijn de GardenHouses. Dit is een aparte aluminium constructie in de tuin of op het terras dat met plaatmateriaal afgewerkt wordt. Zo een gardenhouse kan fungeren als poolhouse, als office house of als zorghouse.

Omdat we de panelen van de wandbekleding perfect kunnen bewerken, wordt het ook mogelijk om een geheel unieke en persoonlijke uitstraling aan de gardenhouse te geven. En dat biedt onbegrensde mogelijkheden naar afwerking toe. Zo kan je bv. een unieke voorgevel gaan realiseren.

We kunnen een bepaald figuur gaan uitfrezen, maar ook plexiglas en een mooie verlichting gaan integreren waardoor de gardenhouse effectief gaat fungeren als sfeerscheppend element in de tuin. Omdat we maatwerk leveren, kunnen we doordacht te werk gaan en bijvoorbeeld een constructie ontwikkelen die meerdere functies verenigt.

Denk maar aan een gardenhouse waaraan een carport of bergruimte gekoppeld is. Op die manier zorgen we ervoor dat het totale plaatje niet alleen mooi is om naar te kijken maar dat het geheel ook helemaal klopt.

Telephone icon

011 34 00 24

Email icon

info@superveranda.be

Home icon

Mijnwerkerslaan 19
3550 Heusden-Zolder

Facebook icon

@sveranda

Instagram icon

@superveranda