A close-up look at one of the veranda's from SuperVeranda.

14 februari 2021

Geef je huis een moderne look met DECO WALL

Het DECO WALL gevelsysteem is een eenvoudige manier om uw gevel net dat tikkeltje extra te geven. Het geeft uw gevel een strakke, moderne look en is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Via het eenvoudige kliksysteem is dit een zeer modulair systeem en is de bevestiging volledig onzichtbaar.

DECO WALL komt in 5 verschillende afwerkingsprofielen, 4 verticale profielen en 1 horizontaal profiel, zodat het volledig afgestemd kan worden op ieders stijl. Verkies je liever smalle profielen of juist hele brede? Voeg je liever wat kleur toe of wil je graag verlichting aan je gevel? Al dit kan met de verschillende DECO WALL profielen.

Werk er ook uw ramen en deuren mee af om zo een doorlopende stijl te realiseren. Met de DECO WALL afwerking aan uw ramen behoudt u de natuurlijke lichtinval, maar limiteert u inkijk van buitenaf.

Het systeem is daarentegen ook volledig bestand tegen alle weersomstandigheden. Het aluminium is van zeer hoge kwaliteit en daarbovenop ook nog eens 100% recycleerbaar en gemakkelijk te onderhouden.

Telephone icon

011 34 00 24

Email icon

info@superveranda.be

Home icon

Mijnwerkerslaan 19
3550 Heusden-Zolder

Facebook icon

@sveranda

Instagram icon

@superveranda